Cabecera
Background-texto

PRESENTACIÓ

N

El nostre despatx presta serveis a dues grans àrees: l’advocacia i l’administració de finques.

El nostre equip d’advocats es caracteritzen per defensar els interessos dels nostres clients,  buscant les solucions més efectives davant  les controvèrsies plantejades, tenint molt present en tot moment la nostra clara vocació de servei al client . Treballem pràcticament en totes les àrees jurídiques: civil, penal, administratiu, laboral, etc. Els  podem garantir que el nostre compromís amb la formació continuada, actualització constant i una amplia i contrastada experiència professional, ens avalen.

Administrar finques és la altra nostra gran area d’actuació. Administrem comunitats de propietaris i lloguers, som intermediaris en la gestió de compravenda de pisos, locals, finques en general, i contem amb un departament d’assegurances. L’atenció al client és el nostre compromís.

La filosofia del nostre despatx consisteix en solucionar els problemes que sorgeixen en el funcionament quotidià d’una comunitat, el seguiment de la comptabilitat d’una forma transparent i seriosa i l’assessorament integral dels nostres clients, tant a nivell de les normes que regulen la propietat horitzontal, com en altres àmbits aliens a la comunitat

Presupuesto